10 November 2024
Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Κώστας Χατζής ερμηνεύει μεγάλους Έλληνες συνθέτες

Ερμηνεύοντας τραγούδια που του εμπιστεύθηκαν

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2024

Ο Κώστας Χατζής, ένας από τους πιο αγαπητούς και διαχρονικούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, παρουσιάζει το πρόγραμμα «Ο Κώστας Χατζής ερμηνεύει τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες». Στη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας, ο Χατζής κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές του κοινού με τη μοναδική του φωνή και το ιδιαίτερο ύφος του, ερμηνεύοντας τραγούδια που του εμπιστεύθηκαν οι μεγαλύτεροι Έλληνες συνθέτες.

O ίδιος έχει συνεργαστεί με κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός, μεταξύ άλλων. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, ο Χατζής έδωσε ζωή σε τραγούδια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο, αποτελώντας μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση, ο Κώστας Χατζής θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες που συνέθεσαν οι θρυλικοί αυτοί δημιουργοί. Από τα πολιτικά τραγούδια του Θεοδωράκη μέχρι τις ευαίσθητες μελωδίες του Χατζιδάκι, από τις δυναμικές συνθέσεις του Ξαρχάκου μέχρι τα ριζοσπαστικά έργα του Μαρκόπουλου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξαναζήσει αυτές τις εμβληματικές στιγμές της ελληνικής μουσικής.

Επιπλέον, ο Κώστας Χατζής θα παρουσιάσει και δικές του μεγάλες επιτυχίες, που έχουν σημαδέψει τη δισκογραφία του και τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους πιο σπουδαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Το πρόγραμμα αυτό θα το παρουσιάσει στις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο τον Νοέμβριο, προσφέροντας στο κυπριακό κοινό μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τον πλούτο της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Οι συναυλίες αυτές αναμένονται με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς συνδυάζουν την εμπειρία και την καλλιτεχνική αξία του Κώστα Χατζή με τη διαχρονική ομορφιά των τραγουδιών που έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ψυχή του ελληνικού λαού. Μια σπάνια ευκαιρία για το κοινό να βιώσει από κοντά αυτήν την ανεκτίμητη μουσική κληρονομιά.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΖΟΝΕ Α: €25
ZONE B: €22
ZONE C: €20

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.ticketmaster.cy / Καταστήματα ACS Courier

>> Κυριακή 10 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20:30.

800v.JPG

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close